Grote mysteries: Wonderlijke krachten van de menselijk…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 99x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden met beschadigde stofomslag, uitgave 1978, 255 blz. boordevol foto's en afbeeldingen in zwart/wit en kleur. Stofvlekjes op de bladsnedes bovenkant boek (niet in boek merkbaar); bladranden zeer licht verkleurd. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [B8]

In het eerste deel van dit boek schrijft Colin Wilson op een vlotte manier over een aantal personen die in de loop van de geschiedenis blijk hebben gegeven van paranormale krachten.
Als aanvulling en vervolg op Colin Wilsons werk, behandelt Stuart Holroyd de paranormale mogelijkheden van de geest. Dat doe hij op een nuchtere en misschien juist daarom zo overtuigende manier. Hij haalt zijn voorbeelden uit zowel Russische als Westeuropese laboratoriums en legt de nadruk op de tot nu toe meest spectaculaire gevallen in de geschiedenis van de parapsychologie. De mens gebruikt eigenlijk maar een klein deel van de mogelijkheden van zijn geest (...)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.