Greep op de toekomst - Theodore Modis

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 47x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1998, 174 blz. Boek is in nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [254]

Ondertitel: Inzicht in bedrijfscycli als basis voor succesvol management in een veranderende omgeving.

Als analist, futuroloog en organisatie-adviseur heeft Theodore Modis zijn carrière gewijd aan het onderzoeken van voorspelbaarheid. Hij heeft onderzocht hoe bedrijven groeien en veranderen en instrumenten hanteren die managers in staat stellen strategieën te ontwikkelen en te beoordelen. Modis ontdekte dat ondernemingen door cycli gaan - seizoenen - en zoals elk levend wezen groeien en veranderen op bepaalde voorspelbare manieren. In 'Greep op de toekomst' reikt hij managers een instrument aan om hun bedrijfscycli te analyseren, waardoor zij hun vermogen kunnen vergroten om de juiste beslissing op het juiste moment te nemen. Vragen die daarbij aan de orde komen zijn:
- Wat is het beste moment om een vervangingsproduct te lanceren of te investeren in nieuwe bedrijfsactiviteiten?
- Hoe dient de besluitvorming zich te ontwikkelen gaande het verloop van de bedrijfslevenscyclus?
- Is 'co-evolutie' - het aanpassen om aan elkaars behoeften tegemoet te komen - mogelijk voor een bedrijf en zijn klanten?
- Wat kan exact voorspeld worden? Hoeveel keuze hebben strategen en managers werkelijk en wanneer?
- Hoe kan een bedrijf weer een nieuwe lente in zichzelf creëren?
Door het volgen van Modis' benadering kunnen lezers hun eigen antwoorden op deze en andere bedrijfsvraagstukken formuleren en zodoende de juiste strategieën ontwikkelen voor succes op de lange termijn.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.