Gordon Ramsay - Geheimen van een meesterchef

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 24x bekeken
  • Datum geplaatst 8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Gordon Ramsey's geheimen van een meesterchef is veel meer dan een verzameling fantastische recepten van een zeer getalenteerde chef-kok met en meer dan markante persoonlijkheid.
In dit fascinerende kookboek onthult hij zijn speciale culinaire geheimen. De recepten zijn gemakkelijk te volgen, met heldere aanwijzingen, gedetailleerde beschrijvingen, duidelijke foto's van Gordons kooktechnieken, praktische tips en vele unieke ideeën.
Maak bijvoorbeeld zijn Salade van dichtgeschroeide tonijn met trevisosaus, en volg daarbij zijn speciale techniek voor het karameliseren van deze bittere groente.
Of kies voor een verfrissende zomerse soep en laat hierin ijsblokjes met olijfolie ronddrijven: deze houden de soep koud en geven bovendien een verfijnd aroma af terwijl ze smelten.
De hoofdstukken van dit boek zijn elk gewijd aan een bepaald thema: vis, kip en gevogelte, vlees, groente en salades, vruchten enzovoort. Veel recepten gaan vergezeld van schitterende foto's. Alle recepten zijn geschikt voor de thuiskok en zijn voor de zekerheid ook in een gewone keuken uitgetest.
En omdat Gordon u talloze ideeën aanreikt voor planning en tijdsbesparing, kunt u met een minimum aan moeite uw vrienden de lekkerste gerechten voorzetten. Dit inspirerende kookboek zal dan ook zonder twijfel een keukenklassieker worden.

hardcover met omslag, in nieuwstaat, 22 x 27,5 cm.,224 pagina's.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.