Golden Earrings – The Golden Years Of Dutch Pop Music …

  • Aantal keer bekeken 27x bekeken
  • Datum geplaatst 3 maanden geleden geplaatst


Ophalen of verzenden
Staat van het product
Type advertentie
Type prijs


Golden Earrings – The Golden Years Of Dutch Pop Music A&B Sides And More (2 CD) Nieuw/Gesealed


CD 1
1. Please Go
2. Chunk Of Steel
3. That Day
4. The Words I Need
5. Lonely Everyday
6. If You Leave Me
7. Wating For You
8. Daddy Buy Me A Girl
9. What You Gonna Tell
10. Don't Run Too Far
11. Wings
12. Things Go Better
13. Rum And Coca-Cola
14. In My House
15. Smoking Cigarettes
16. Sound Of The Screaming Day
17. She Won't Come To Me
18. Together We Live, Together We Love
19. I Wonder Preview Together We Live And Love
20. I've Just Lost Somebody
21. The Truth About Arthur
22. Dong-Dong-Di-Ki-Di-Gi-Dong
23. Wake Up - Breakfast

CD 2
1. Just A Little Bit Of Peace In My Heart
2. Remember My Friend
3. Where Will I Be
4. It's Alright But I Admit It Could Be Better
5. Holy Witness
6. No Need To Worry
7. Lionel The Miser
8. Gipsy Rhapsody
9. Crystal Heaven
10. Magnificient Magistral
11. Must I Cry?
12. Songs On A Devil's Servant
13. Murdock 9-6182
14. I'm A Runnin'
15. God Bless The Day
16. Goodbye Mama
17. Angelina
18. Backbiting Baby
19. The Grand Piano

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties

Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.