Gietijzeren met vol kiepbaar binnenraam.

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 4x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Een uniek mooi hoog gekwalificeerd ijzeren raamprofiel met openzet mogelijkheid.Vergelijkbaar historisch origineel: Dit gietijzeren raam is voorzien van een openstand raam functie, men kan dus het raamgedeelte openkantelen.

De binnenzijde van dit raamwerk zit een schuif waarmee de kiepfunctie op slot gezet kan worden, men kan dit naar wens uitvoeren!

Een typisch gietijzeren raam dat heel fraai harmonisch en top in proportie is uitgevoerd.

Uitermate geschikt om te verwerken tijdens renoveringen in b.v. rustieke stalgebouwen, garageraam, carports, tuinmuur of gewoon als decoratie.

 

Op moment u de rustieke roest uitstraling niet bevalt: gietijzer heeft de eigenschap alleen opppervalkte roest (oxidatie) aan zich te binden, deze kan echter eenvoudig afgeborsteld worden.

Men kan dan elk gewenst kleurtype aanbrengen.

 

De ramen zijn op wens meervoudig leverbaar en zijn eenvoudig van verschillende glassoorten te voorzien. Wij kunnen u op wens verschillende soorten leveren.

 

Het gaat om 4 mm venster glas dat op maat wordt gesneden. Het is echter ook mogelijk om melk,- spiegel,- en antiek glas te leveren.

Het glaswerk is eenvoudig aantebrengen:

Aan de achterzijde van het raamwerk is genoeg plaats om het gewenste glas in te bouwen. De glazenramen kunnen d.m.v. audenthiek stopverf of snel met modern silliconenkit.

(Wij zouden graag het product compleet willen leveren echter kan dit niet omdat transsport nodig is.)

 

Op moment u het juiste raamwerk niet kunt vinden, kijk dan even verder in onze shop om zo alle mogelijkheden te kunnen bekijken!!

Bestellen op maat is echter niet mogelijk.

Wij kunnen voor dit raamwerk 4 verschillende soorten glas leveren:

 

Venster-glas: gewoon helder nieuw gesneden glas.
Antiek-glas: Hierdoor krijgt het raam de specifieke klassieke uitstraling. De doorblik werkt licht verbogen en waas , met daarin kleine luchtbellen - raam blijft wel doorzichtig.
Melk-glas: de ruimte wordt wel voorzien van binnenvallend licht echter kan men er niet doorheen kijken.
Spiegel - glas: Ziet er van ver uit als een echt raamwerk en is sfeervol om aan een wand te hangen, alles ziet men ruimtelijk in spiegelbeeld.

Vensterglas: gewoon helder nieuw gesneden glas.

Antiek-glas: Hierdoor krijgt het raam de specifieke klassieke uitstraling. De door blik werkt licht verbogen en waas , met daarin kleine luchtbellen - raam blijft wel doorzichtig.

Melkglas: de ruimte wordt wel voorzien van binnenvallend licht echter kan men er niet doorheen kijken.

Spiegel - glas: Ziet er van ver uit als een echt raamwerk en is sfeervol om aan een wand te hangen, alles ziet men ruimtelijk in spiegelbeeld.

Prijzen glas op aanvraag, mail ons dan even!!


Leveringsvoorwaarden:

1 Stalraam op open te zetten, kiepbaar, gietijzer, roest-bruin
(Eisenfenster-Fensterchen-Kipp-REX-FS-215-a303)

Maten: H 47 x Br 34,5 cm
De boog begint bij 43 cm
(Maten zonder de ankers die in de muur ingemetseld kunnen worden!)

Gewicht ca.: 10 kg.

Prijzen glas op aanvraag, mail ons dan even!!

 

Attentie: Kan alleen verzonden worden in XXL boxen, dit om transportschade te voorkomen, vandaar iets duurdere verzendkosten.!!


tags: Spiegelraam, Decoratie, Antiek, raam met spiegel, ijzer, tuinhuis, koetshuis, boerderij,  oude ramen, renoveren, spiegel, verspiegelen, Wand, Wanddoorbraak, muur, tuin, tuinmuur, wand, raam, Stal, Stalraam, tuindecoratie, ijzerramen, ruïne, Terras, gietijzer, gietijzeren     (    Eisenfenster-Fensterchen-Kipp-REX-FS-215-a303     )

 

 

 tel; +31(0)683603899

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.