Geschiedenis van het persoonlijk leven - Van het Romei…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 45x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden met stofomslag, uitgave 1987, 526 blz. boordevol zwart/wit foto's en afbeeldingen. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten (5,75 = boek past niet door de brievenbus) zijn voor de koper. [B1]

Het boek behandelt de lange periode van de tijd van Caesr en Augustus - de bloeiperiode van het Romeinse keizerrijk tot de vroege middeleeuwen, wanneer grote delen van Europa door de Karolingen worden bestuurd en in Constantinopel de troon de de dynastie van de Macedoniërs wordt bezet. Het is de periode waarin de Romein, de trotse burger van het eeuwige Rome, in het Westen moet plaatsmaken voor de christen, het lid van de ene ware Kerk van Jezus Christus, terwijl in het Oosten een nieuw wereldrijk tot bloei komt : het Byzantijnse Rijk.

Voor het verzendtarief van dit boek (€ 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij DHL-ServicePoint bij u in de buurt) heeft u de mogelijkheid meerdere boeken uit te zoeken (max. 20 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm). Kijk daarom ook eens naar mijn andere advertenties. De keuze is reuze!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.