Geogids Mexico

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 36x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Pocket, uitgave 2006, 521 blz. Met kaartjes en een paar kleurenfoto's. Bladranden zeer licht verkleurd; zeer lichte gebruikssporen. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [D18]

Deze handzame gids voor Mexico is afgezien van enkele kleurenfoto's geheel in zwart-wit uitgevoerd. De eerste 90 pagina's van de gids zijn gewijd aan achtergrondinformatie over geschiedenis, architectuur, economie, schilderkunst, literatuur, gastronomie etc. Per plaats of regio wordt informatie gegeven over de toeristische faciliteiten, accommodatie en restaurants, uitgaan, sport etc. en vervolgens de bezienswaardigheden. In vergelijking met andere gidsen is er veel aandacht voor verblijf- en eetgelegenheden met prijsindicaties, adressen en openingstijden. Een beknopte lijst van literatuur, films en woorden sluit de gids af, samen met registers. Streekkaartjes en meer gedetailleerde stadsplattegronden sluiten op de tekst aan, terwijl overzichtskaarten, w.o. met relief in kleur, op uitslaande voor- en achterflap zijn te vinden. Een praktische gids met veel informatie, gericht op de individueel reizende toerist. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.