Geluk voor beginners - Alexandra Stoddard

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 30x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Kleine hardcover met stofomslag (ca. 9 x 12 cm), uitgave 2003, 285 blz. Boekje is in goede en nette staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [B8]

Geluk voor beginners is een kort en krachtig betoog over het vinden van geluk in de grote en kleine dingen van het leven. Geluk is wat je er zelf van maakt en dit boek vol creatieve ideeën en informatieve verhalen kan je daarbij helpen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.