Geliefde ongelovige - Jo Berry

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 23x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2001, 204 blz. Hoekjes kaft licht 'gekneusd'; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D34]

Als een vrouw gelovig is en haar man niet, hoe moet ze daarmee omgaan? Moet ze
proberen haar man te bekeren? Moet ze hem blijven vragen of hij meegaat naar de kerk? Moet ze laten merken dat ze zijn manier van leven afkeurt? Grote kans dat hij zich dan afsluit.

De Bijbel zegt dat een vrouw haar man met haar hele hart mag liefhebben, ook als hij geen christen is. Ze mag zijn kameraad en minnares zijn. Ze mag hem bewonderen. Mag? Het is een opdracht.

Jo Berry heeft tal van vrouwen geïnterviewd die met een ongelovige getrouwd zijn. Mede op grond van hun ervaringen vertelt zij:
hoe u voor uw man een hulp kunt zijn
hoe u met pijn en verdriet kunt omgaan
hoe u uw geestelijke verantwoordelijkheid neemt.

Geliefde ongelovige zal u geruststellen: geluk is mogelijk als u en uw man, wat het geloof betreft, een ongelijk span vormen. Het staat de liefde niet in de weg.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.