MarktPlaza

GEFLUISTER IN DE NACHT - Judith McNaught (2)

143x bekeken
12 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

GEFLUISTER IN DE NACHT - Judith McNaught
Vertaling: Karina Zegers de Beijl
Roman
THB 1998 (319 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
€ 9,95 
Verzenden kosten koper: Pakket (515gr)
ISBN: 9789044300093

De dertigjarige Sloan geniet van haar ongecompliceerde leven: ze is een van de succesvolste politieagenten nabij Palm Beach en haar vrije tijd brengt ze door met haar vele vrienden.
Maar een onverwacht telefoontje zet haar leven op zijn kop: nadat ze twintig jaar niets van hen gehoord heeft, nodigt haar rijke vader haar uit voor een vakantie in zijn riante woning in Palm Beach. Sloan is niet van plan op zijn uitnodiging in te gaan, totdat ze Paul Richardson ontmoet, een FBI-agent die haar vertelt dat haar vader en zijn compagnons verdacht worden van fraude en moord. Paul stelt voor als vriend en vriendin op bezoek te gaan, zodat ze samen ongemerkt haar vaders gangen na kunnen trekken.
Te midden van alle rijkdom, glamour en luxe feesten, ontmoet Sloan de machtige zakenman Noah Maitland. Deze charmante man, collega van haar vader en hoofdverdachte van de FBI, oefent een gevaarlijke aantrekkingskracht op haar uit.
Sloan zou niets liever willen dan haar vader vertrouwen en toegeven aan haar gevoelens voor Noah, maar alle feiten wijzen tegen hen.

Andere Titels van Judith McNaught:
De magie van de nacht
Verscheurd door het verleden