Geen ezels! - Dirk-Jan de Bruijn

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 35x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2009, 158 blz. Met foto's in groen sepia. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4 euro) zijn voor de koper. [190]

Ondertitel: Over inspirerend veranderen in de publieke sector.

'Geen ezels!' is een pleidooi voor een onorthodoxe veranderaanpak van publieke organisaties. Een transitie waarbij de klant centraal staat. Doordat die afnemer écht centraal staat, moet de organisatie acteren in werkprocessen en in integrale oplossingen. Daarmee staat het gemeenschappelijke centraal en verschuift de macht van de eigen positie naar die van de eindgebruiker. Dat vraagt om intensieve samenwerking, om vertrouwen, te beginnen bij het management.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.