Gebedsmala ketting van geslepen Rudraksha pitten

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 45x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Mooi door de eenvoud, deze handvervaardigde gebedsmala van geslepen Rudraksha pitten.

 

Een mala is een Tibetaans Boeddhistische gebedsketting die gebruikt wordt door hindoes en boeddhisten om het tellen bij te houden van een mantra of een vers voor een specifieke Godheid of heilige.

Rudrakshapitten worden in veel culturen worden als Heilig beschouwd en vinden hun oorsprong in het Hindoeïsme. Toen Shiva ontwaakte uit een lange meditatie sessie waarbij hij zijn medeleven betoonde met het Lijden van de mens, viel er een traan op de grond en zorgde Moeder Aarde dat die traan een zaadje werd, van waaruit een Rudrakshaboom kon groeien. De zaden staan dan ook bekend als de tranen van Shiva en worden door Hindoes gezien als het meest heilige product met mystieke krachten. Duizenden jaren lang hebben mensen Rudraksha gebruikt voor spirituele, materiële en medicinale doeleinden.

Rudrakshapitten zie je vaak in gebedsmala’s, die zowel door Hindoes als Boeddhisten worden gebruikt. De drager van deze kralen wordt niet alleen beschermd tegen negatieve invloeden, maar het verbetert ook de concentratie en sterkt de mentale kwaliteiten. Ze schenken de drager rust, helderheid en richting en geven zo ruimte aan positieve krachten en gedachten.


 

 

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.