Frederick Leboyer: Shantala

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 45x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Frederick Leboyer: Shantala

 

een traditionele kunst

massage voor kinderen

 

 De een doet het wat meer, de ander wat minder, maar alle baby's huilen wel eens. Ouders vragen zich vaak af wat ze hieraan, moeten doen. Eten geven misschien? Ja, maar dat niet alleen. Een kind heeft nog een andere soort voeding nodig: aanrakingen. Ook daar heeft het lichaam van een baby behoefte aan. Worden gedragen, gewiegd, gestreeld, vastgehouden, gemasseerd, zovele wijzen staan ons ter beschikking om een kind te voeden. Minstens even onontbeerlijk als vitaminen, mineralen en eiwitten,' schrijft Leboyer in de inleiding van dit boek, dat al zijn vijfde druk beleeft.

Babymassage is geen ingewikkelde techniek. Het is een natuurlijke kunst, eenvoudig en eeuwenoud, die het kind helpt de nog zo vreemde wereld te accepteren. In sommige landen zijn deze gewoonten nog bewaard gebleven en van moeder op dochter doorgegeven. Door dit boek vol mooie foto's en duidelijke uitleg, kan iedereen hier vertrouwd mee raken.

'Ware ik toch de boreling in dit oogstrelende boek over kindermassage! Het is al heerlijk om naar al die foto's in dit boek te kijken; laten we het dan nog maar niet hebben over het ondergaan, het beleven van dit zalige masseren, waarbij geen stukje van het kleine lichaam wordt overgeslagen. Een lust voor het oog (van de lezer) én een lust voor het lichaam van het kleine kind.' 

 

Uitg. Servire, gebonden met stofomslag. In goede staat.

 

 

kstgr

2010

P011020


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.