MarktPlaza

Vakfotograaf Portret, Mode en Model voor de hele Randstad

520x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Portret fotograaf
Portret, Model en mode fotografie is prachtig. Ogen spreken bijvoorbeeld boekdelen bij een goede portretfoto. De mooiste en meest sprekende gelaatsuitdrukking op het juiste moment vastleggen. Dat is waar het om gaat. Portretten kunnen van individuen maar ook van koppels en families worden gemaakt. 

Portretfotografie kan indoor en outdoor plaatsvinden. Indoor zal veelal in een studio plaatsvinden waar gebruik wordt gemaakt van diverse verlichtingsbronnen. Zachte belichting met schaduweffecten of juist tegenlicht, kan tot prachtige foto's leiden. Aan de andere kant kan ook met natuurlijk licht worden gewerkt. Hier wordt juist niet met extra lichtbronnen gewerkt. Dit geeft een natuurlijk resultaat. In een studio een fotosessie uitvoeren geeft natuurlijk alle rust en is voor klanten vaak een goede omgeving om voor het eerst een portret fotoshoot te doen. 

Outdoor fotografie kan natuurlijk ook en is zeker leuk om te doen. Dit biedt weer nieuwe opties en kan op vele en leuke locaties plaatsvinden.

Alle foto's worden in RAW formaat gemaakt. Dat is een professioneel foto formaat waarin foto's kunnen worden gemaakt. Hierdoor kan er een uitgebreide nabewerking plaatsvinden van de foto's. Kleuren, scherpte, helderheid, schaduwen, licht en donkere partijen kunnen allemaal worden bewerkt. Een vlekje op de huid kan eenvoudig worden weggewerkt met Photoshop. Wij besteden veel werk aan het bereiken van een prachtig resultaat.  De bewerkte foto's worden omgezet in JPEG en op deze wijze aan u aangeleverd. Zie ook aanlevering.

De duur van een fotosessie portretfotografie is idealiter zo’n 1 a anderhalf uur.  Korter kan en mag echter ook. Kijk op de website van Digraphotography

Neem met ons contact op voor meer informatie en meld u daar aan als klant via het juiste contactformulier.