Fons Delnooz, P. Martinot: Reiki als ambacht

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 10x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Fons Delnooz, P. Martinot: Reiki als ambacht

De onzichtbare wereld achter Reiki


Is werken met reiki of helende energie makkelijk? 'Nee!', zeggen de auteurs. Wie met reiki in contact komt, stapt in een onzichtbare wereld. Dit boek licht de sluier op. Het laat zien wat er werkelijk gebeurt als mensen met reiki werken. Deze werkelijkheid blijkt veel complexer te zijn dan vaak wordt gedacht. De lezer leer hoe hij kan waarnemen of de energie stroomt, hoe hij deze energiestroom kan zuiveren en intensiveren, waarom de energie bij de enen mens wel stroomt en bij de andere niet en ook wat hij daaraan in de praktijk kan doen.
Uniek is de wijze waarop de tekst wordt ondersteund met vele krachtige kleurenafbeeldingen. de gebruikte kleuren zijn namelijk gekozen op hun helende, openende en beschermende werking. De lezer krijgt daardoor een veel diepere afstemming op de symb olen dan wan neer deze in zwart-wit waren afgedrukt.
Reiki als ambacht is een prachtig boek voor iedereen die in reiki is geïnteresseerd. Het is zo geschreven dat zowel de beginneling als de ervaren reiki-master veel uit dit boek kan halen. Omdat reiki ook behandeld wordt als het werken met helende energie in brede zin is dit boek ook uitermate geschikt voor helers die op een andere manier met helende energie werken.
Reiki als ambacht dat op allerlei niveaus kan worden uitgevoerd. dit boek staat voor verdieping. Voor onderzoek. Voor steeds dieper en dieper willen leren wat reiki is en hoe er mee kan worden gewerkt.


Uitg. Ankh-Hermes, paperback. Praktisch in nieuwstaat.

 

 

AH

20515

P150521


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.