FLUWELEN BELOFTE - Johanna Lindsey

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 56x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

FLUWELEN BELOFTE - Johanna Lindsey

Vertaling: Lidwien Biekmann

Historische roman

Areopagus 1994 (272 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
€ 9,95
Verzenden kosten koper: Pakket (492gr)

ISBN: 9789041004048
In de sombere vochtige kerkers van het kasteel van Lady Erika van Gronwood wordt de avontuurlijke viking-lord Selig Haardrad gevangen gehouden. Hij wordt – ten onrechte – verdacht van verraad en heeft het tijdens zijn eenzame opsluiting zwaar te verduren. Slechts één gedachte houdt het door uitputting en zware verwondingen geteisterde lichaam van de eens zo onweerstaanbare, donkere krijger op de been: dit zal hij haar betaald zetten.
Wanneer Selig door zijn mannen wordt bevrijd, ziet hij zijn kans schoon: hij gijzelt zijn kwelgeest en voert haar mee terug naar zijn burcht. Daar is de beeldschone Lady Erika volkomen overgeleverd aan haar op wraak beluste vroegere gevangene. Selig is vastbesloten de hooghartige ijskoningin aan zijn wil te onderwerpen en schuwt geen enkel middel om haar verzet te breken.
Maar de pittige Erika blijkt al gauw niet de meedogenloze heerseres te zijn die Selig in haar ziet en voordat hij het beseft, krijgt hij te maken met tegenstrijdige gevoelens.
Zal hij zijn wraakneming doorzetten en haar veranderen in zijn onderdanige dienares of geeft hij toe aan de vurige verlangens die de jonge vrouw met de honingblonde lokken in hem wakker roept?


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.