MarktPlaza

Flexibel omgaan met voortdurende veranderingen - Es, Gerwen, Graave, Ligthart, van Rooij

247x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Flexibel omgaan met voortdurende veranderingen - Es, Gerwen, Graave, Ligthart, van Rooij

Flexibel omgaan met voortdurende veranderingen Een praktische leidraad voor het invoeren van een Service Oriented Architecture: Socrates

Organisaties staan voor grote uitdagingen in een sterk veranderende wereld van internationalisering en mondialisering. Er wordt een groot beroep gedaan op hun vermogen zich continu aan te passen. Denken én doen in termen van 'services' aan klanten, leveranciers en businesspartners is het nieuwe paradigma voor de bedrijfsvoering. Dit vraagt echter om een geheel andere inrichting van de informatievoorziening: een servicegeoriënteerde informatievoorziening die het mogelijk maakt informatiesystemen snel en flexibel aan te passen aan veranderingen in producten en bedrijfsprocessen.

Invoering van een Service-Oriented Architecture is echter geen sinecure: het vergt niet alleen een verandering in informatiesystemen en infrastructuur, maar veeleer een aanpassing van bedrijfsprocessen en, bovenal, van het gedrag van de medewerkers in de organisatie. Invoering vraagt daarom om een weloverwogen, sterk top-down gestuurde aanpak, op basis van een heldere visie, maar ook met oog voor resultaten op korte termijn.

Dit boek presenteert zo'n aanpak, gebaseerd op de gebundelde ervaringen van de auteurs en hun collegae. Het is een praktische leidraad waarin niet alleen het wat en het waarom van serviceoriëntatie wordt verklaard, maar waarin de nadruk ligt op het hoe, toegelicht aan de hand van een praktijkcase. Het is een boek voor business managers en ICT-managers die zich willen oriënteren op dit onderwerp en die daadwerkelijk stappen vooruit willen en durven zetten.

Ordina
ict bibliotheek
gebonden
200 pagina's
formaat: 23.5 x 15 x 1.7 cm
gewicht: 455 gram
brievenbuspost

Boek is in zeer goede staat
cadeau-waardig

Kijk ook eens bij mijn andere advertenties, bij aankoop meerdere boeken krijgt u korting, eventuele verzendkosten pakketpost € 4,50 (tot 15 kilo)