Fietsaccu reparatie Sparta, Flyer, Qwic, Giant en Gaze…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 32x bekeken
  • Datum geplaatst 13 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
N.O.T.K.

Omschrijving

Bent u benieuwd of wij uw accu kunnen reviseren? Stuur ons een e-mail (info@accu-company.nl) met enkele foto's van de accu en wij kunnen u vertellen of we deze kunnen reviseren en wat de kosten zijn.


Is uw fietsaccu uitgeput of versleten, dan is het in veel gevallen mogelijk om deze te laten reviseren. Reviseren betekent dat er nieuwe cellen (batterijengroep) en een BMS (Batterij Management Systeem) in uw oude behuizing wordt geplaatst.

Reviseren heeft als voordeel dat uw oude behuizing wordt hergebruikt, revisie is (vaak) goedkoper dan een nieuwe accu en uw accu wordt voorzien van cellen met de hedendaagse prestaties en technologie. Dat wil zeggen dat het meestal mogelijk is om een hogere capaciteit accupack in de originele behuizing te plaatsen. Een hogere capaciteit wil zeggen dat er meer energie in de fiets accu kan worden opgeslagen. U kunt dan meer kilometers fietsen met de accu. Het is niet zo dat u sneller kunt fietsen of dat uw fietsmotor extra wordt belast met een hoge capaciteit accu.

Accurevisie is alleen mogelijk als uw accu demontabel is en niet is gecodeerd. Sommige fietsmerken hebben een codering en kunnen alleen via de fietsenmaker met uw fiets worden gematched.

Zo werkt het:
1. Bestel via de website de juiste revisie fietsaccu.
2. Stuur uw oude accu met lader naar ons toe via postNL (u ontvangt een email met de adres gegevens van ons). Vermeld op het pakket duidelijk uw ordernummer.
3. Zodra de accu bij ons binnenkomt nemen wij de accu op in onze planning.
4. U krijgt van ons, via de mail, de geplande datum door waarop wij met de revisie van uw accu beginnen. Vervolgens wordt de accu getest op lading, ontlading en weer opgeladen. Dit duurt, als alles goed verloopt, maximaal 5 werkdagen. Deze 5 werkdagen gaan dus pas in vanaf de planningsdatum dat wij aan de revisie beginnen!!
5. De gereviseerde accu wordt vervolgens weer retour gezonden naar uw huisadres.

Twijfelt u aan het juiste model, de werking van uw lader of wilt u uw fietsaccu na laten meten dan kunt u de accu met lader ook naar ons toesturen zonder een order via de website te plaatsen Gebruik dan daarvoor dit formulier en stuur het ingevulde formulier met de accu en lader naar ons toe. Wij zullen dan de accu analyseren en u adviseren.

Bent u afhankelijk van uw fietsaccu en wilt u deze niet lang hoeven missen? Dan is het mogelijk dat wij alvast een datum inplannen om uw accu te reviseren. U vult dan dit formulier in en mailt dat naar ons (info@accu-company.nl). Wij plannen dan uw accu in en mailen u die datum. U stuurt vervolgens de accu een paar dagen voor die datum naar ons op. Hierdoor bent u de accu maar een minimaal aantal dagen kwijt.

Bekijk onze website voor de mogelijkheden!

www.accu-company.nl

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.