Fietsaccu reparatie Gazelle Innergy 36V 12Ah Li-ion

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 28x bekeken
  • Datum geplaatst 13 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Fietsaccu revisie Gazelle Innergy 36V 12Ah Li-ion

Reparatie van uw Gazelle Innergy fietsaccu naar een capaciteit van 12Ah. Revisie van het lange model (39,5cm) zilver (9Ah), goud (11,25Ah) en platinum (13Ah) is mogelijk. Het korte model (33,5cm), brons (7Ah) en korte 9Ah modellen kunnen we niet reviseren.

 

Productomschrijving

Wij plaatsen een nieuw binnenwerk in uw originele Gazelle fietsaccu. Wij maken standaard gebruik van Sanyo cellen waardoor kwaliteit gegarandeerd is! Helaas is reviseren niet mogelijk als de huidige elektronica niet goed meer functioneert.

Geschikt voor Gazelle fietsen met het Innergy en Innergy XT aandrijfsysteem. O.a. voor de modellen: Gazelle Orange Innergy, Gazelle Medeo Innergy, Gazelle Chamonix Innergy, Gazelle Fuente Innergy, Gazelle Balance Innergy, Gazelle Miss Grace Innergy.

 

LET OP! Wij hebben uw oude behuizing nodig om hier een nieuw binnenwerk in te plaatsen.

LET OP! Is uw accu voorzien van 4 zwarte schroeven aan de oplaadkant dan kunnen wij uw accu niet reviseren. Deze accu's zijn ingegoten en niet te openen! (zie foto). 

 

Er zijn batterijen waarbij de elektronica 'communiceert' met de fiets, deze fietsaccu is daar een voorbeeld van. Hierbij wordt de oude elektronica overgezet naar het nieuwe accupack waardoor het mogelijk is dat deze niet met de oude elektronica communiceert. In enkele gevallen kan het zijn dat we u mede moeten delen dat uw batterij niet voor revisie in aanmerking komt, ondanks dat de batterij nog wel wat deed voordat u deze inleverde. Het is dus mogelijk dat u geen revisie kunt laten doen maar ook de oude batterij niet meer kunt gebruiken.

 

Specificaties:

  • Voltage: 36V
  • Geschikt voor Gazelle Innergy: model zilver, goud en platina
  • Capaciteit: 12Ah
  • Chemie: Li-ion
  • Cellen: Panasonic

 

Interesse? Stuur ons een e-mail!

AccuCompany

Hennepstraat 7

5561AC Riethoven

info@accu-company.nl

 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.