Fietsaccu reparatie dmv. A-merk Sanyo-, Panasonic- of …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 54x bekeken
  • Datum geplaatst 3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Laat uw fietsaccu deskundig reviseren door Accu-Company met A merk cellen (Panasonic en Sanyo) en geniet van prima nazorg!

 

Is uw fietsaccu uitgeput of versleten, dan is het in vele gevallen mogelijk om deze te laten reviseren. Reviseren betekent dat er nieuwe cellen (batterijengroep) en een BMS (Batterij Management Systeem) in uw oude behuizing wordt geplaatst.

Reviseren heeft als voordeel dat uw oude behuizing wordt hergebruikt, revisie is (meestal) goedkoper dan een nieuwe accu en uw accu wordt voorzien van cellen met de hedendaagse prestaties en technologie. Dat wil zeggen dat het vaak mogelijk is om een hogere capaciteit in de originele behuizing te plaatsen. Een hogere capaciteit wil zeggen dat er meer energie in de fiets accu kan worden opgeslagen. U kunt dan meer kilometers fietsen met de accu. Het is niet zo dat u sneller kunt fietsen of dat uw fietsmotor extra wordt belast met een hoge capaciteit accu.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

 

1. Stuur ons een e-mail met uw NAW (naam, adres, woonplaats) gegevens, telefoonnummer en de gegevens van de accu welke u wilt laten reviseren.

 

2. Wij plannen uw accu in op de eerstvolgende datum wanneer wij kunnen starten. U krijgt van ons een reparatieformulier toegestuurd waar deze datum op staat vermeld.

 

3. U stuurt uw accu met lader vlak voor revisiedatum naar ons op, zo hoeft u uw accu maar gemiddeld 5 werkdagen te missen.

 

De kosten voor het opsturen verschillen per aanbieder. Doorgaans bedragen deze tussen de €6,95 en €15,-. Houd rekening met aanvullende kosten voor verpakkingsmateriaal! Verzending is op eigen risico.

LET OP! Accu's welke middels Lithium technieken zijn gemaakt vallen onder het ADR, dat is het pan-Europese verdrag voor het internationale vervoer van gevaarlijke stoffen en goederen over de weg. De praktijk wijst inmiddels uit dat sommige vervoerders het pakket wel in eerste instantie aannemen, maar na erachter te komen wat in het pakket zit, het pakket niet verder willen laten vervoeren. Gevolg is dat u het pakket ook niet retour kunt ontvangen, u zult het zelf moeten ophalen. Dit is natuurlijk niet wenselijk en daarom bieden wij nu ook een haalservice voor € 15,- incl. BTW aan (Belgische klanten €25 incl. BTW). Op de geplande afhaaldag kan u een tijdsindicatie opvragen bij de vervoerder voor het afhalen. Dit kan met een tijdsbestek van 4 uur. Informeer ons via e-mail voor de mogelijkheden.

 

4. De gereviseerde accu wordt vervolgens weer retour gezonden naar uw opgegeven huisadres. Er wordt gebruikt gemaakt van speciale verzendverpakkingen waardoor de accu's veilig vervoerd worden.

 

Twijfelt u aan het juiste model, de werking van uw lader of wilt u uw fietsaccu laten onderzoeken dan kunt u ons een e-mail sturen met uw NAW gegevens en eventueel foto van de accu. Wij kunnen u hierover advies geven. De kosten hiervoor zijn €25 incl. BTW.


Mochten er vragen zijn kunt u elke werkdag contact met ons opnemen
e-mail: info@accu-company.nl
website: www.accu-company.nl
whatsapp: 06 - 13 85 19 72
telefoon: 040 - 251 42 42

 

 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.