Fiat 500 D transformabile '63

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 74x bekeken
  • Datum geplaatst 3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Zeer zeldzame D versie van de populaire en sympathieke 500
Suicide doors en helemaal opengaand dakje, vrolijke kleur
Volledig gerestaureerd enige jaren terug maar nog steeds in perfecte staat
Eind 2022 volledig in orde gezet met o.a. nieuwe remmen en banden en groot onderhoud en keuring, klaar voor het nieuwe seizoen ‘tonnen plezier’.

 

Technische gegevens

Carrosserie

Lengte (cm) : 297
Breedte (cm) : 132
Hoogte (cm) : 133
Wielbasis (cm) : 184
Gewicht (kg) : 510
Mechaniek

Motor: 2 cilinder in lijn 499 cc
Kleppen: 4
Benzine systeem : carburator Versnellingsbak: 4 trappen, manueel, Overbrenging: aan de achterwielen Maximum vermogen: 18 pk (13 kW) bij 6000 t/m Maximum koppel: 19 Nm bij 3200 t/m Topsnelheid: 97 km/h

 

Oldtimerfarm:
Oldtimerfarm is gespecialiseerd in verkoop in opdracht van oldtimers en collectiewagens en we zijn fier u deze wagen te mogen aanbieden.

Centraal gelegen, in België, te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 51C, op 1 uur van Frankrijk, 1,5 uur van Nederland en 2,5 uur van Duitsland, kunt u deze wagen bewonderen tesamen met de +300 andere collectiewagens die we aanbieden. Onze jarenlange expertise staat ter beschikking van wie in vertrouwen en degelijk geadviseerd zowel een wagen wenst te verkopen als aan te kopen.

Wij verkopen in consignatie en geven – in alle transparantie – advies aangepast aan uw wensen, ervaring en kennisniveau. Inspectie op de brug en testrit zijn hierbij vanzelfsprekend en kosteloos. Prijzen zijn alles inbegrepen, meestal BTW niet-aftrekbaar, vrij van import- of andere belastingen binnen de Europese Unie. Wij kunnen, indien gewenst, voorzien in Belgische, Franse of Nederlandse technische keuring. Levering (wereldwijd), stalling, onderhoud en herstelling behoren tot onze core-business.

Op onze website vindt u per wagen een zeer uitgebreide fotoreportage (+100 foto’s). Voor een uitgebreidere beschrijving, een gedegen advies en met al uw vragen kunt u uiteraard telefonisch, via e-mail of mits een bezoek bij ons terecht.

Oldtimerfarm is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 17u (zonder afspraak). Op zondag zijn we gesloten en op maandag enkel op afspraak te bezoeken. We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

 

 

Informatie en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en/of drukfouten. Meer info over onze privacy, GDPR en cookie policy: https://www.oldtimerfarm.be/privacy_policy_oldtimerfarm.pdf

 

Contacteer ons:

Xavier: 0032 472 40 1338 (NL, FR, DE, EN, IT) info@oldtimerfarm.be

Olivier: 0032 473 11 7300 (NL, FR, DE, EN) olivier@oldtimerfarm.be

 

Oldtimerfarm uit Aalter verkoopt ook graag uw oldtimer of collectiewagen in opdracht. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Xavier of Olivier.

 


Volgende afspraken op beurzen:

 

 

Retro Mobile – Paris – Expo Porte de Versailles 1-5/02/2023

 

 

https://www.oldtimerfarm.be/nl/events.php

 

 

 

 

 

 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.