Ferrari 599 GTB '2008

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 3266x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De Ferrari 599 GTB 'Fiorano', gebouwd van 2006 tot 2012, volgde de traditie van de voorin geplaatste V12-auto's van Ferrari. Dit model was het laatste dat een optionele handgeschakelde versnellingsbak voorstelde. Slechts 30 auto's waren uitgerust met deze transmissie, waardoor dit een van de zeldzaamste sportwagens van zijn tijd is. Twintig kwamen naar de VS, terwijl de andere 10 werden verkocht op de Europese markt.
De 599 verving de Ferrari 575 en profiteerde van de technologieoverdracht van het F1-programma, kreeg dezelfde V12 als de Enzo en gebruikte een aluminium spaceframe om aan te komen. Verbeterde elektronica afgeleid van F1 zoals F1 tractiecontrole maakte ook hun intrede in die auto en het werd fijn afgesteld door niemand minder dan Formule 1-legende, Michael Schumacher.
Nederlandse auto jarenlang in bezit geweest van een bekende oldtimer persoonlijkheid als zijn persoonlijke auto.
Onderhoudsrekeningen beschikbaar
Perfecte staat en een blue chip investeringsauto

 

 

Technische gegevens
Carrosserie
Lengte (cm) : 466
Breedte (cm) : 196
Hoogte (cm) : 131
Wielbasis (cm) : 275
Gewicht (kg) : 1753
Mechanica
Motor : V12  5999 cc, vooraan
Kleppen : 48
Benzine systeem : EFI
Versnellingsbak : manueel, 6 trappen
Overbrenging : aan de achterwielen
Stuur :links
Maximum vermogen : 620 pk bij 7600 t/m
Maximum koppel : 608 Nm bij 5600 t/m
Topsnelheid : 333 km/u

 

Oldtimerfarm:
Oldtimerfarm is gespecialiseerd in verkoop in opdracht van oldtimers en collectiewagens en we zijn fier u deze wagen te mogen aanbieden.

Centraal gelegen, in België, te 9880 Aalter, Steenweg op Deinze 51C, op 1 uur van Frankrijk, 1,5 uur van Nederland en 2,5 uur van Duitsland, kunt u deze wagen bewonderen tesamen met de +300 andere collectiewagens die we aanbieden. Onze jarenlange expertise staat ter beschikking van wie in vertrouwen en degelijk geadviseerd zowel een wagen wenst te verkopen als aan te kopen.

Wij verkopen in consignatie en geven – in alle transparantie – advies aangepast aan uw wensen, ervaring en kennisniveau. Inspectie op de brug en testrit zijn hierbij vanzelfsprekend en kosteloos. Prijzen zijn alles inbegrepen, meestal BTW niet-aftrekbaar, vrij van import- of andere belastingen binnen de Europese Unie. Wij kunnen, indien gewenst, voorzien in Belgische, Franse of Nederlandse technische keuring. Levering (wereldwijd), stalling, onderhoud en herstelling behoren tot onze core-business.

Op onze website vindt u per wagen een zeer uitgebreide fotoreportage (+100 foto’s). Voor een uitgebreidere beschrijving, een gedegen advies en met al uw vragen kunt u uiteraard telefonisch, via e-mail of mits een bezoek bij ons terecht.

Oldtimerfarm is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10u tot 17u (zonder afspraak). Op zondag zijn we gesloten en op maandag enkel op afspraak te bezoeken. We kijken er naar uit u te mogen verwelkomen!

 

 

Informatie en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen en/of drukfouten. Meer info over onze privacy, GDPR en cookie policy: https://www.oldtimerfarm.be/privacy_policy_oldtimerfarm.pdf

 

Contacteer ons:

Xavier: 0032 472 40 1338 (NL, FR, DE, EN, IT) info@oldtimerfarm.be

Olivier: 0032 473 11 7300 (NL, FR, DE, EN) olivier@oldtimerfarm.be

 

Oldtimerfarm uit Aalter verkoopt ook graag uw oldtimer of collectiewagen in opdracht. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Xavier of Olivier.

 

 

Volgende afspraken op beurzen:

 

·         02-06.02.2022 Retro Mobile – Paris – Expo Porte de Versailles

 

·          23-27.03.2022 Essen siha.de

 

·         https://www.oldtimerfarm.be/nl/events.php

 

 

 

 

 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.