Familiealbum van de Oranjes - Ans Herenius-Kamstra

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 64x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Hardcover gebonden, uitgave 1984, 136 blz. Met kleuren- en zwart/wit foto's. Boek heeft lichte verkleuring en lichte gebruikssporen. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [12A]

De naam van Max Koot kreeg vooral bekendheid door het feit dat hij ruim 20 jaar hoffotograaf van het Koninklijk Huis is geweest. Hij heeft het opgroeien van de prinsessen en hun huwelijken fotografisch gevolgd.
Hij was aanwezig bij menige familieaangelegenheid. Ook de jongste generatie Oranjes heeft hij vele malen voor de land gehad. Uit de hierdoor ontstane schat aan fotomateriaal werd dit fraaie 'Familie-album van de Oranjes' samengesteld, dat o.a. vele nog niet eerder gepubliceerde foto's bevat. Ans Herenius-Kamstra verzorgde de tekst.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.