Expats! Overleven in een niet-westerse cultuur -Stek, …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 67x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1996, 228 blz. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D9]

Mensen die op het punt staan te worden uit gezonden naar een niet-westers land, via een ministerie, een bedrijf, of zelfstandig de stap nemen, hebben vaak geen idee wat hen daar te wachten staat. Enerzijds is er het gevoel van uitdaging, anderzijds roept de uitzending vete twijfels op. Hoe is de veiligheid in het land? Hoe moet ik me kleden? Hoe ga ik om met personeel? is daar wel een dokter? Wat wordt er als partner van je verwacht en kan de partner daar werken? Hoe staat het met het onderwijs? Enzovoorts. Expats biedt de mogelijkheid een gedegen beeld te vormen van het leven in een niet-westerse cultuur. Vooral de partner van de contractant zal hierbij gebaat zijn, hetzij om een meer gefundeerde keuze te kunnen maken om al dan niet de contractant te volgen, hetzij als voorbereiding op de uitzending. Bij een goed voorbereide uitzending is de kans op een geslaagd verblijf in de niet-westerse wereld aanzienlijk groter. Hiervan plukken zowel de uitgezondenen, de uitzendende organisaties als het gastland de vruchten. Het boek is gebaseerd op ervaring, want beide auteurs hebben een aanzienlijk deel van hun leven in niet-westerse landen (in verschillende werelddelen) doorgebracht.
Door de vele anekdotes is het boek niet alleen informatief voor nieuwkomers, maar ook familie en vrienden in Nederland kunnen een beeld krijgen van het leven in het buitenland en eigen ervaringen herbeleven.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts € 4,10 verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten € 5,75 bezorging thuis of € 4,50 ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.