MarktPlaza

Equalizer 31 banden (mono)

87x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een goede uitgebreide equalizer in 19 inch formaat van het merk Better, model BS-31. Beschikt over 31 banden oftewel frequenties om op al die frequenties controle te kunnen uitoefenen. Dit is een nog echt analoog opgebouwd apparaat met echte elektronica. Daardoor een mooi stabiele klankkleur. Een apparaat met veel mogelijkheden om de klankkleur te beïnvloeden naar wens. In goede conditie en direct inzetbaar. Heeft mono ingangen en uitgang aan de achterzijde. Aan de voorzijde een regelaar voor het volume, een schakelaar voor bypass en een schakelaar voor het bereik in 6 dB of 12 dB. Op de achterzijde ingang en uitgang in Jack en XLR. Bovendien een low-cut regelaar om ongewenste lage tonen bij voorbaat al te filteren.
Een ideaal apparaat om de klankkleur van een stem van zanger / zangeres, presentator of instrument volledig te kunnen controleren en in te stellen. Ideaal voor radiomakers om de stem optimaal weer te geven. Maar ook voor de artiest op het podium die het belangrijk vind om de stem optimaal te laten klinken.
Prima ook voor de presentator van podcasts of internetradio.
Dit apparaat is in goede conditie.

Bieden vanaf € 75,-.

Verzendkosten zijn voor de koper. Je mag bellen, mailen of via sms contact opnemen. Ook voor eventueel opkopen en inruil van apparatuur, etc. Eventueel leverbaar met mixers, versterkers, luidsprekers, subs, snoeren, microfoons, etc. Kom gerust eens kijken want niet al mijn artikelen staan al op marktplaats. Ps. Kijk dan ook eens naar al mijn andere advertenties voor nog veel meer leuke en ook interessante artikelen.