Ellen Tanner Marsh...De roes van de hartstocht

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 57x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

De achttienjarige Townsend Grey is met haar hartvormige gezichtje, haar kokette wipneus en haar honingblonde haar een hartveroverende schoonheid. Zij voelt zich thuis in het mistige moerasland van Norfolk - tot zij oog in oog staat met Ian Moncrieff, een trotse half-Franse, half-Schotse edelman. Met zijn uitdagende, plagende woorden en zijn betoverend blauwe ogen steelt Ian Townsends hart.
Het pas getrouwde paar reist in de ban van hun eerste onvergetelijke liefdesnacht naar Frankrijk. Maar toch is er een reden voor Townsend om aan Ians oprechtheid te twijfelen. Is de man in wiens sterke armen zij zich zo veilig voelt slechts een verwende aristocraat die haar om haar bruidsschat heeft gehuwd?
In de straten van Parijs raast de revolutie. Aan het decadente Franse hof spelen zich roekeloze intriges en sensuele ontmoetingen af, waardoor de temperamentvolle Townsend en de jaloerse Ian uit elkaar worden gedreven. Er is niemand op wie Townsend durft te vertrouwen. Ten einde raad besluit zij Ian te verlaten.
Maar hoe kan Townsend een nieuw leven beginnen zonder Ians opwindende liefkozingen? En door haar overhaaste vlucht heeft zij hem niet eens haar lieve geheim kunnen vertellen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.