EINDFEEST - door Jet van Vuuren

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 26x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Aangeboden door CDJK

EINDFEEST
door Jet van Vuuren

Wat heb je te verliezen als je toch binnenkort doodgaat?
Dat is de vraag die centraal staat in Eindfeest.
De psychiater waar Constance naartoe gaat om te voorkomen dat ze haar snode plannen uit zal gaan voeren weet niet wat hem overkomt wanneer ze zich bij hem meldt als nieuwe patiënt. Zij verlangt van hem dat hij haar afspraken altijd voor laat gaan en zet daar een mooi bedrag tegenover.
Hij gaat gedurende de bijzondere sessies die ze hebben ook aan zichzelf twijfelen en weet niet meer of hij de bekentenissen zal moeten melden of juist niet.
Dan lijkt nieuwsgierigheid de overhand te krijgen.
Zal Constance haar plannen echt uitvoeren? Hij heeft de sleutel in handen om moorden te voorkomen maar Constance is zo’n bijzonder eigenwijs persoon dat het weinig zin lijkt te hebben om haar tegen te houden.

Stukje bij beetje lees je over de potentiële slachtoffers van Constance die haar zo gekwetst hebben en je leert ze kennen. Ze worden een beetje als een karikatuur beschreven, de een klopt bij haar aan omdat ze zonder man zit en de ander zit zonder geld. De derde wil een nieuw leven beginnen maar krijgt dan de uitnodiging voor het feest.

De spanning stijgt want het feest komt dichterbij. En de lezer wil niets liever dat Constance haar wraak zal krijgen. Het moet een groots eindfeest worden en als lezer verwacht je een spectaculair slot.
Het wordt een slot dat past in de categorie waar dit boek onder valt. Niet te moeilijk, niet teveel ingewikkelde puzzels en personen, maar heerlijk lezen in de zomervakantie.
Eindfeest is de achtste thriller van Jet van Vuuren. In al haar thrillers staan vrouwen centraal en kunnen gecategoriseerd worden als echte vrouwenthrillers.

Uitgave Karakter,
Paperback, 304 pagina's
In nieuwstaat

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.