Eieren versieren - Riet Vroegrijk-Goossens

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 46x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1999, 48 blz. Met kleurenfoto's en zwart/wit tekeningetjes. Bladranden zeer licht verkleurd; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D36]

Dit boek bevat beschrijvingen voor ruim honderd versierde eieren. In de algemene werkwijze wordt uitleg gegeven over de verschillende soorten eieren en materialen die gebruikt worden. Zowel natuurlijke eieren als eieren van tempex, glas of hout worden gedecoreerd. Het uitblazen van eieren komt aan bod, de verfsoorten en er is aandacht voor verschillende standaards waarop het ei geplaatst kan worden. De gebruikte materialen en eieren zijn zo divers dat er voor elk wat wils is. Er zijn eieren met simpele strepen en stripjes, aangeklede eieren met hoedjes, eieren met bloemen of met kuikens van klei erin, voetbal eieren, glas in lood eieren, decoupage eieren en natuurlijke eieren met lavendel, schelpen of raffia. De lijst met benodigdheden staat bij elk ei apart vermeld. De werkwijze is per ei eenvoudig en duidelijk vermeld; waar nodig verduidelijken tekeningen de tekst. Elk ei is te zien op één van de vele kleurenfoto's. (Biblion recensie)

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.