Effectieve tweegesprekken - Marike van den Berg

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 72x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1997, 190 blz. Boek is in goede en nette staat. Verzendkosten Nederland (4,10 euro) zijn voor de koper. [187]

Ondertitel: Handleiding bij het voorbereiden en voeren van gesprekken in organisaties.

Waarom loopt communicatie in tweegesprekken zo vaak mis? Welke vaardigheden zorgen ervoor dat gesprekken tussen manager en medewerker wel professioneel en effectief verlopen? 'Effectieve tweegesprekken' beantwoordt deze vragen en biedt u daarbij talrijke, direct toepasbare tips voor succesvolle gesprekken in organisaties. Bovendien ontdekt u wat de specifieke valkuilen en concrete aandachtspunten zijn bij het voorbereiden van de volgende tweegesprekken:
- probleemverkennend gesprek
- interview
- selectiegesprek
- doelstellingsgesprek
- functioneringsgesprek
- beoordelingsgesprek
- correctiegesprek
- slecht nieuwsgesprek
- conflicthanteringsgesprek
- adviesgesprek.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.