EFFECTIEF LEREN, BASISBOEK - Ebbens en Ettekoven

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 75x bekeken
  • Datum geplaatst 6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Aangeboden door CDJK de V

EFFECTIEF LEREN,
BASISBOEK
door Ebbens en Ettekoven

Effectief leren, basisboek reikt (aankomende) leerkrachten en docenten de instrumenten aan waarmee onderwijzen effectief leren als resultaat heeft.

Effectief leren, basisboek bespreekt uitgebreid de instructiestrategieën ’directe instructie’ en ’samenwerkend leren’ en geeft talloze tips en werkvormen om hier in de klas vorm aan te geven.
Deze twee strategieën zijn niet zomaar gekozen. Het veelomvattende onderzoek van de onderwijskundige John Hattie laat zien dat dit de meest effectieve onderwijsstrategieën zijn.
Daarnaast besteedt het boek veel aandacht aan goed vragen stellen, meervoudige intelligentie, en, niet in de laatste plaats, de ontwikkeling van een goed leerklimaat.
Veel van de voorbeelden en tips zijn direct afkomstig uit de praktijk, uit de vele honderden lessen die de auteurs jaarlijks in scholen zien.
Elk hoofdstuk sluit af met een uitgebreide rondgang door wat de literatuur over het betreffende onderwerp te zeggen heeft. De inhoud van dit boek is daarmee stevig geworteld in een combinatie van theorie en praktijk. Effectief leren, basisboek is geschreven voor studenten aan de pabo en aan lerarenopleidingen, en voor studenten Onderwijskunde en voor wie in de materie van kennisoverdracht geïnteresseerd is.

Uitgave Noordhoff
Paperback, 215 pagina's
In NIEUWSTAAT
Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.