Eerlijke mannen op de fiets - Jan Siebelink

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 16x bekeken
  • Datum geplaatst 5 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 2003, 208 blz.met zwart/wit foto's. Vouwspoortjes in de rug; kleine boodschap op schutblad geschreven; heeft een paar kleine ezelsoortjes. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D12]

In de weekends stapt Jan Siebelink (1938), schrijver van succesvolle romans als De herfst zal schitterend zijn, De overkant van de rivier
(F. Bordewijkprijs 1991), Vera en recent Margaretha, op zijn TVM-Gazelle, de laatste trainingsfiets van Jesper Skibby en beklimt de heuvels van de Veluwezoom.
De verhalen in Eerlijke mannen op de fiets gaan over die grote obsessie. Het winnen van een etappe, of de Tour en de bekroning die alle leed doet vergeten.
Het afzien in hagel, sneeuw, en zinderende hitte. De slapeloze nachten in benauwde, gedeelde hotelkamers, de angst voor de toekomst. Vriendschap en afgunst, vijandschap en bewondering, succes en de diepste ellende. Ze komen allemaal ter sprake in de intieme gesprekken en ontmoetingen met Wim van Est, Erik Breukink, Johan van der Velden, Peter Winnen, Jean Nelissen , Joop Zoetemelk, Michael Boogerd, Jacques Anquetil en Karsten Kroon.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.