Een volledig gerenoveerde vrijstaande woning op groot …

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 857x bekeken
  • Datum geplaatst 8 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Slaapkamer 2
Badkamer 1
Woonoppervlakte 110 m²
Grondstuk 6.000 m²
Een grote ruime woning met 2 verdiepingen, grote beglazing, interne trap, veranda en prachig uitzicht over een vlak terrein van
6.000 m² . geschikt voor sport en amusement of 100% privacy.
Op de 1ste verdieping is een grote woonkamer en keuken. Een interne trap naar de 2de verdieping. De 2de verdieping biedt een terras, een hal, 2 ruime slaapkamers, een badkamer en toilet in morderne afwerking. De grote ramen zorgen voor veel licht en mooie vergezicht.
Het huis is volledig gerenoveerd met nieuw dak, PVC-ramen, nieuwe en luxe badkamer met toilet, binnen- en buitenisolatie en vele andere verbeteringen. Nieuwe elektrische en waterinstallatie, glazen venster en deuren, afvoerriool, verbonden met een massieve septische put.
De woning heeft 3 airconditioners, een nieuwe keuken, beveiligingssysteem, automatische zonwering, televisie en internet.
Multipractisch huis, prachtige bezienswaardigheden, geeft de kans om te werken in Yambol en dichtbij te wonen, maar ver genoeg om van rust en stilte te genieten.
De woning is niet gemeubeld.
De tuin is vlak voorzien van zijn verschillende fruitbomen, een waterput. Uitsgestrekt uitzicht over het een mooi landschap met op heuvels en velden.
In de tuin kan een groot zwembad, speeltuinen, barbecue en vele andere dingen worden gebouwd. Dit is een ongelooflijke propositie omdat er maar zelden mooie huizen zijn met zulke grote werven.
Het dorp is:
- 30 km van de stad Yambol;
- 68 km afstand van Bourgas;
- 289 km naar Sofia.
Over Voinika
Het dorp Voinika ligt in het Toundja-heuvelgebied, op ongeveer 255 meter. hoogte boven zeeniveau, langs de noordhellingen van de heuvelplaats "Malаk Bakadjik".
In het dorp zijn 3 voedingswinkels, een kerk, een postkantoor, medische hulp en een dagelijkse buslijn naar het district Yambol.
Het is een pittoresk dorp met verschillende velden, vlaktes, valleien, heuvels, meren en beekjes.
Het dorp Voinika ligt in het laagland van de Bakadjik-heuvel en is uitzonderlijk rijk aan archeologische monumenten uit de verschillende tijdperken met vondsten van 14 necropolises.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.