Een verloren profiel - Francoise Sagan

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 39x bekeken
  • Datum geplaatst 9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Pocket, uitgave 1988, 158 blz. Bladranden licht verkleurd; heel klein scheurtje laatste schutblad; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [B4]

Wanneer Josée Ash op een avondje Julius A. Cram ontmoet, kan zij niet vermoeden dat er een vreemde band zal ontstaan tussen haar en deze onbekende, wiens succes, arrogantie en ruwheid haar direct irriteren. Toch is het dank zij hem dat de naïeve, kwetsbare Josée er plotseling in slaagt te ontsnappen aan de tirannie van haar echtgenoot. De overrompelende Julius Cram ‘leidt’ Josée naar een nieuw bestaan. Hij verlangt niets, maar waar wil hij naar toe? Gaat achter de vrijheid die hij Josée biedt geen verschrikkelijke afhankelijkheid schuil?

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.