MarktPlaza

Een perceel bouwgrond van 2.930 m²

489x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Yambol-regio

Totale grondoppervlakte: 2.930 m²

Is een nieuwbouw te duur in uw thuisland? Bulgarije is een goed alternatief. Je bouwt hier goedkoop en toch naar Europese maatstaven je eigen droomhuis zonder waanzinnige nutteloze kosten en procedures.

JE LEEST HET GOED! In Bulgarije koopt u al een bouwgrond van 2.930 m² voor slechts € 5.500,00! De bouwvergunning is al binnen en goedgekeurd. Deze bouwkavel is gelegen in het dorp Meden Kladenets in de populaire regio Yambol. De nationale luchthaven en de kust van Burgas liggen op slechts 110 km afstand.

Burgas staat bekend om de badplaats Sunny Beach en de gouden zandstranden langs de Zwarte Zee. Het perceel is gelegen aan het einde van het dorp, met uitzicht op open velden. Rustieke en discrete locatie. Het perceel is vlak en biedt diverse mogelijkheden, van 1 woning tot meerdere met of zonder bijgebouwen. Een zwembad in uw eigen tuin laten plaatsen is in Bulgarije een eenvoudige procedure en wordt zonder veel poespas goedgekeurd. Het gebied is momenteel overwoekerd met wildgroei, maar dat kan eenvoudig en snel worden verwijderd om een ​​vlak gebied te maken.

Perceel kan worden verdeeld in twee of drie delen, afhankelijk van uw behoeften!

Een asfaltweg leidt naar het perceel. Het aansluitpunt voor water en elektriciteit ligt op ongeveer 100 meter van het perceel en kan gemakkelijk worden aangelegd.

Yambol is een zeer populaire regio waar steeds meer buitenlanders zich vestigen voor vakanties en permanent verblijf. Het droge, warme klimaat, de vlaktes en de natuur zijn de grote troeven en aantrekkingskracht. De zee is dichtbij en is zeer gemakkelijk en snel bereikbaar via een snelweg.

De stad Yambol is een moderne gezellige stad waar je alles vindt wat je nodig hebt, winkels, supermarkten, openluchtmarkt, winkelstraat, restaurant, scholen, bibliotheek, musea, administratieve centra, enz.