Een muis in de soep...recepten, blogs & culinaire uitt…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 58x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback (13x15 cm), uitgave 2007, 160 blz. met kleurenfoto's. Boekje is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [D23]

Vier goede redenen om dit boek te kopen:

1. Je kent geen culinaire blogs, maar stiekem wil je toch wel graag weten wat die dames in mond stoppen, zodat je hun recepten zelf kunt uitproberen
2. Je voelt je als een vis in het water in de blog-o-sfeer, maar je hebt alleen maar virtuele archieven en je droomt ervan om in het bezit te zijn van het eerste boek dat is uitgegeven over culinaire blogs
3. Je hebt altijd al je eigen blog willen maken, maar je hebt het nooit gedurfd: staat echt iedereen te wachten om jouw geweldige recept van clafoutis met pruimen uit te proberen?
(Het antwoord is "ja")
4. Je houdt van koken, maar je raakt dikwijls teleurgesteld wanneer je gerechten niet lijken op de foto in het kookboek en je vraagt je af hoe anderen, « normale » mensen zoals jij en ik, dat doen.

Vijftien nooit eerder uitgegeven menu's (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, hartige of zoete hapjes), bedacht door vijftien culinaire blogsters.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.