MarktPlaza

EEN GEVAARLIJKE VROUW - Sandra Brown (2)

78x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

EEN GEVAARLIJKE VROUW - Sandra Brown
Vertaling: Parma van Loon
Roman
Areopagus 1996 (336 blz)
Gebonden met stofomslag
In goede staat
€ 15,95
Verzenden kosten koper: Pakket (528gr)
ISBN: 9789041006721

Zoals iedereen in haar vak, droomt ook de talentvolle maar onbekende televisie-verslaggeefster Barrie Travis van een exclusief interview. Zij is dan ook bijzonder opgewonden wanneer ze onverwacht een uitnodiging ontvangt van de echtgenote van de Amerikaanse president. De prachtige First Lady, Vanessa Merritt, heeft onlangs haar drie maanden oude baby verloren aan wiegendood. Het gehele Amerikaanse volk rouwt met haar mee.
Maar Barrie begrijpt al snel dat Vanessa meer van haar wil dan medeleven. Ze wil hulp omdat ze er van overtuigd is dat haar zoontje geen natuurlijke dood is gestorven. Maar wie zal haar geloven? Dan stuurt de president Vanessa plotseling naar een privé-kliniek waar zij voor niemand meer te spreken is.
Wanhopig zoekt Barrie contact met Gray Bondurant, adviseur van de president, die de politiek abrupt vaarwel heeft gezegd. Misschien wil Gray haar achtergrondinformatie verstrekken over de gang van zaken in het Witte Huis. Heeft de machtigste man van de Verenigde Staten iets te verbergen?
Achtervolgd door talloze geheim agenten, beseft Barrie dat zij een gevaarlijke vrouw is geworden, op het spoor van schokkende geheimen die de Amerikaanse geschiedenis kan veranderen...

Meer titels van Sandra Brown:
De prijs van passie
Een hart van kristal
Nacht van zonde
De andere vrouw
Claire's geheim