Dvd *** THE MUSKETEER *** As you've never seen it befo…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 24x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Originele DVD 

* THE MUSKETEER 

As you've never seen it before 

Frankrijk, de zeventiende eeuw. Het land is in chaos. Kardinaal Richelieu (Stephen Rea) probeert koning Louis XIII van de troon te stoten en zelf de macht te grijpen. Daarvoor heeft hij een privé leger gecreëerd, dat onder aanvoering staat van de sadistische Febre (Tim Roth). Tijdens één van hun plunderingen worden de ouders van de kleine D’Artagnan in koele bloede door Febre vermoord. Het jongetje groeit op met maar één doel voor ogen: wraak! 

Jaren later vertrekt D’Artagnan (Justin Chambers) naar Parijs, vastbesloten de moordenaars van zijn ouders te vinden. Hij sluit zich aan bij de koninklijke musketiers die voor de zware taak staan om de koning te beschermen tegen de verraderlijke Richelieu en zijn handlangers. Spectaculaire veldslagen en vechtpartijen leiden uiteindelijk tot een dodelijke confrontatie... 

The Musketeer, een spannende actiefilm met de nieuwste special effects van George Demetrau en spectaculaire stunts gecoördineerd door Xin Xin Xiong. 

Met Catherine Deneuve, Mena Suvari, Stephen Rea, Tim Roth, Justin Chambers e.a.


Extra's: 

* Photogallery 


Regio 2 
Ned Ondertiteld
Aktie/Avontuur
103 min
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,00


Kijk bij mijn advertenties voor meer AKTIE & AVONTUUR DVD's, en vele, vele andere DVD Films & Series, meer dan 1000 titels! 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.