Dvd *** THE ISLE *** De Filmcollectie 04

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 4x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Originele DVD

* THE ISLE

De Filmcollectie 04

Een Film van Kim Ki-Duk

Op een verlaten meer verhuurt de jonge vrouw Hee-Jin vishutjes. Niet groter dan een hondenhok, drijven de hutjes als kleine eilandjes op het water. Overdag vaart Hee-Jin langs de vissers met aas en koffie, 's nachts om haar lichaam aan te bieden. Hee-Jin spreekt geen woord, maar in haar blik ligt een groot en vurig gevoelsleven verborgen.

Hyun-Shik heeft één van de hutjes gehuurd om daar een einde aan zijn leven te maken. Tussen hem en Hee-Jin ontstaat een complexe en intense liefdesrelatie, die heen en weer schiet tussen uitersten van wreedheid en tederheid. Met dierlijke daadkracht ontdoet Hee-Jin zich van iedereen die tussen hen kan komen.

The Isle kent enkele gruwelijke momenten, maar regisseur Kim Ki-Duk vindt een sobere mise-en-scène en meditatief ritme die perfect aansluiten bij de haast buitenaardse omgeving. Deze voorzien de emotionele lading van de film van extra zeggingskracht. The Isle, die het midden houdt tussen intens liefdesdrama en sinistere horrorfilm, betekende voor Kim zijn grote doorbraak.

Met Jung Suh, Yoosuk Kim, Sung-hee Park, Jae-hyeon Jo e.a.


Extra's:

* Interview met Kim Ki-Duk
* Filmografieën
* Trailer


Regio 2
Ned Ondertiteld
Drama/Horror
86 min
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,00


Kijk bij mijn advertenties voor meer DE FILMCOLLECTIE DVD's, en vele, vele andere DVD Films & Series, meer dan 1000 titels! 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.