Dvd *** SENIOR WEEK *** Zeven dagen losbandig feesten!

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 1x bekeken
  • Datum geplaatst 10 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Originele DVD 

* SENIOR WEEK 

Zeven dagen losbandig feesten, dat is nog eens wat anders dan die vervelende schoolbanken!

De "Senior Week": is voor alle scholieren in Amerika de week van hun leven, waarin de spanningen net voor de examens door de volkomen op hol geslagen studenten worden afgereageerd. Doe wat je wilt, alle remmen mogen los, zolang je maar pret hebt. 

Everett, Kevin en Jamie zijn onderweg naar de zonnige stranden van Florida om te genieten van de zon en zich volop te buiten te gaan aan hun "Senior Week". Ze hebben Joey gekidnapped, de geleerdste kop van de klas. Die kan dan mooi de Engelse opgave voor Everett maken, die anders straks zijn examen niet haalt. Florida lijkt het paradijs op aarde voor ze te worden en de jongens willen juist tot aktie overgaan, als ze daar verrast worden door nog twee schoolvriendinnetjes, Tracy en Stacy.

Echter dit tweetal is hele andere dingen met de jongens van plan. De problemen van de jongens zijn pas echt kompleet als Everetts Engelse lerares - een pinnige ouwe zeur - uitvindt dat er gefeest wordt in plaats van gestudeerd, ook zij verschijnt ten tonele. Resultaat: Een doldrieste week vol zon, lol, scheldpartijen, chaos en.... uiterst kleine bikini`s. 

Met Michael Gerard, Alan Naggar, George Klek, Gary Kerr, Barbara Gruen, Jennifer Gorey, Leesa Bryte e.a.


Regio All   
Ned Ondert
Komedie
90 min
AL 


Verzendkosten € 2,75


Kijk bij mijn advertenties voor meer KOMEDIE & HUMOR DVD's, en vele, vele andere DVD Films & Series, meer dan 1000 titels! 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.