Dvd *** RUNAWAY BRIDE *** Catch her if you can!

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 94x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Originele DVD 

* RUNAWAY BRIDE

Catch her if you can! 

Het meest romantische koppel van het witte doek..Richard Gere en Julia Roberts...komen elkaar weer tegen in een nieuwe topcomedy van Garry Marshall, de regisseur van 'Pretty Woman'! 

Ike Graham is een columnist voor een stadskrant die nogal wat tumult veroorzaakt door het schrijven van een onjuist en allesbehalve vleiend verhaal over Maggie Carpenter. Zij heeft de reputatie dat ze haar aanstaande mannen voor het altaar verlaat. 

Deze bizarre gebeurtenis-sen zorgen ervoor dat Maggie een beroemde lokale legende wordt. Maar terwijl Ike van plan is te bewijzen dat hij het wat Maggie betreft bij het rechte eind heeft...en zij van plan is het Ike betaald te zetten...verwachten ze geen van beide dat de vonken zullen over-springen als ze elkaar uiteindelijk ontmoeten!

Komische en onvergetelijke rollen van Joan Cusack, Hector Elizondo en Rita Wilson zorgen ervoor dat iedereen 'JA' zegt tegen deze heerlijke romantische comedy! 

Met Richard Gere, Julia Roberts e.a. 


Regio 2 
Ned Ondertiteld
Komedie
111 min
Alle Leeftijden


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,00


Kijk bij mijn advertenties voor meer KOMEDIE & HUMOR DVD's, en vele, vele andere DVD Films & Series, meer dan 1000 titels! 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.