Dvd *** PULSE *** Kaïro

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 5x bekeken
  • Datum geplaatst 1 maand geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Originele DVD

Asiamania

* PULSE

Kaïro

Een film van Kiyoshi Kurosawa

Als een computerhacker dood in zijn appartement wordt aangetroffen, gaan zijn vrienden op zoek naar aanwijzingen. Zij vinden een grote, zwarte vlek op een van de muren in zijn flat en een mysterieuze diskette. Wanneer ze diskette in een computer stoppen, zetten ze een virus in werking dat beelden van een webcam laat zien op een groot aantal computers. De beelden tonen eenzame, schimmige figuren in lege, desolate ruimtes.

Gaandeweg komen de vrienden erachter dat deze digitale schimmen geestverschijningen zijn, eenzame zielen die alleen voortleven op de beeldschermen van computergebruikers. Na verloop van tijd beginnen de geesten via lekken in de computers terug te keren in de werkelijkheid. Aanvankelijk nog langzaam, maar daarna steeds sneller en steeds massaler.

In deze variant op het tiener- en horrorgenre is de moderne techniek niet alleen een rechtstreekse bedreiging, maar ook een onlosmakelijk onderdeel van de leegte van het moderne leven. De eenzame zielen achter hun beeldschermen zijn in meerdere opzichten het spiegelbeeld van de eenzame geesten in hun machines.

Met Kato Haruhiko, Aso Kumiko e.a.


Special Features:

* Original Theatrical Trailer


Regio 2
Ned Ondertiteld
Horror/Thriller
118 min
Vanaf 12 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,00


Kijk bij mijn advertenties voor meer HORROR & THRILLER DVD's, en vele, vele andere DVD Films & Series, meer dan 1000 titels! 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.