Dvd *** DEEP RISING *** Full Scream Ahead

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 23x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Originele DVD 

* DEEP RISING 

Full Scream Ahead 

Women and children first. You're next. 

De actie-thriller "Deep Rising" is een duizelingwekkende tocht op leven en dood, waarin de passagiers van het luxe lijnschip de "Argonautica" worden overrompeld door gruwelijke zeemonsters. 

Bliksemsnel en met dodelijke precisie glijden de vraatzuchtige wezens over elk dek en door elk gangpad. Alles wat leeft en zich op hun weg bevindt, wordt meedogenloos verslonden... 

Het Schip verandert in een drijvende doodskist. Voor de paar doodsbange overlevenden, waaronder de juwelendief Trillian, die aan de moordende strijd zijn ontsnapt, wacht op elke hoek van het schip een ware nachtmerrie. Ondertussen haast de kapitein van de 'Saipan', John J. Finnegan, een vindingrijke huurling, zich samen met zijn machininst en eerste stuurman naar het cruiseschip. 

Terwijl het reddeloze schip langzaam ten onder gaat in het duistere water, strijdt Finnegan met de overlevenden koortsachtig tegen de dodelijke monsters. De kans het schip levend te verlaten is klein...erg klein! 

Met Treat Williams, Famke Janssen e.a. 


Extra's: 

* De beste scenes zijn los te kiezen 
* Een kijkje achter de schermen 
* Interviews 
* Trailers 


Regio 2 
Ned ondert 
Horror/Thriller 
102 min
16+ 


Verzendkosten € 2,75 


Kijk bij mijn advertenties voor meer HORROR & THRILLER DVD's, en vele, vele andere DVD Films & Series, meer dan 1000 titels! 

 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.