Dvd *** DEEP IN THE WOODS *** Don't go there alone!

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 25x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Originele DVD 

* DEEP IN THE WOODS 

Don't go there alone! 

Vijf aantrekkelijke, jonge acteurs worden door de mysterieuze baron Fersen op zijn kasteel uitgenodigd om hun eigen, controversiële interpretatie te geven van het verhaal van Roodkapje. 

Tijdens de autorit naar het midden in de bossen gelegen kasteel, worden de acteurs veelvuldig opgeschrikt door verontrustende berichten op de radio. Alarmerende verslagen over verkrachtigen en bloederige massamoorden volgen elkaar op. Er is iets angstaanjagends gaande in het afgelegen gebied waar zij op weg naartoe zijn. 

Eenmaal aangekomen bij het indrukwekkende Gotische kasteel van baron Fersen nemen de zaken een gruwelijke wending. De voorstelling zal bijgewoond worden door een buitengewoon select gezelschap; de lijkachtige aristocraat en zijn bizarre zoon. En nog iemand... 

Gedurende die nacht verdwijnt de gastheer. Het enige dat hij achterlaat is een gestolde bloedvlek. Gaat het hier om moord, een valstrik, wraak, een psychopaat of misschien levensgevaarlijk spel? Het wordt nog veel erger, de nachtmerrie is net begonnen... 

Met François Berléand, Clement Sibony, Denis Lavant e.a. 


Extra Features: 

* Scene Selection 
* Trailer 
* Teaser 
* Behind the Scenes 
* Photo Gallery
* Filmographies 


Regio 
Ned ondert 
Horror/Thriller 
90 min
16+


Verzendkosten € 2,75 


Kijk bij mijn advertenties voor meer HORROR & THRILLER DVD's, en vele, vele andere DVD Films & Series, meer dan 1000 titels! 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.