Dvd *** CONSTANTINE *** Demonen terugsturen naar de he…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 43x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Originele DVD

* CONSTANTINE 

John Constantine ziet demonen op aarde rondlopen, en is vastbesloten daar iets aan te doen. Hij gaat ze namelijk terugsturen naar de hel! 

Na The Matrix strijdt Keanu Reeves in de rol van Constantine opnieuw tegen een vijand uit de bovennatuurlijke wereld in deze bloedstollende occulte thriller, gebaseerd op de figuren uit de strip Hellblazer van DC Comics/Vertigo. Het verhaal speelt zich af in Los Angeles, stad der engelen, waar de geestenwereld is ontketend, en de hel losbreekt. 

Gewijd water, een vlammenwerper die drakenvuur spuwt, een geweer gemaakt van een kruisbeeld en de hulp van een politie-inspecteur die haar vrouwtje staat (Rachel Weisz). Dat zijn de wapens waarmee John Constantine als spirituele krijger ten strijde trekt in een oorlog die het einde der tijden zou kunnen inluiden ... Wees maar blij dat hij aan onze kant staat! 

Met Keanu Reeves, Rachel Weisz, Shia La Beouff, Tilda Swinton e.a. 


Extra's: 

* Commentaar van Regisseur Francis Lawrence, Producer Akiva Goldsman en Senarioschrijvers Frank Capello en Kevin Brodbin
* Muziekclip van 'A Perfect Circle'
* Bioscooptrailer


Regio 2
Ned Ondertiteld 
Aktie/Horror
115 min 
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,00


Kijk bij mijn advertenties voor meer AKTIE & HORROR DVD's, en vele, vele andere DVD Films & Series, meer dan 1000 titels! 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.