MarktPlaza

DVD Charlie's Angels

132x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Te koop DVD Charlie's Angels, orgineel, NL ondertiteld.

Acteurs: Drew Barrymore, Lucy Liu, Kate Jackson & Cameron Diaz

Regisseur: MCG, Ronald Austin & Harry Falk

Dvd
1 disk
94:00 minuten
Regio 2

Sony Pictures Home Entertainment
mei 2001

 'Goodmorning Charlie!'

Wie kent ze niet: 'Charlie's Angels' drie sexy meiden die altijd weer hun mannetje staan in de tv-serie uit de seventies.

Nu zijn ze terug met Drew Barrymore, Lucy Liu en Cameron Diaz in een spetterende hedendaagse uitvoering vol actie, humor en natuurlijk beeldschone 'Angels'.

Uiteraard moeten de Angels weer al hun vrouwelijke charmes en vechttechnieken aanwenden om zichzelf, Charlie en de wereld te redden.

Hilarisch!

Natalie (Cameron Diaz), Alex (Lucy Liu) en Dylan (Drew Barrymore) zijn de charmante prive-detectives in dienst van Charlie.

Hun nieuwe opdracht is de ontvoerde software-magnaat Eric Knox (Sam Rockwell) te bevrijden die net een systeem heeft ontworpen waarmee je mensen kunt identificeren aan de hand van hun stem.

Maar wanneer de stemherkenningssoftware in de verkeerde handen terecht komt, kan dit het leven van Charlie in gevaar brengen.

De stoere vrouwen zetten alles op alles om Eric te bevrijden.

Maar dan lijkt ineens alles anders en moeten de Angels al hun vrouwelijke charmes en vechttechnieken in de stijd gooien om dit grote complot op te lossen…