Dvd *** BY THE WILL OF GENGHIS KHAN *** Mongoolse vero…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 26x bekeken
  • Datum geplaatst 9 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Originele DVD

* BY THE WILL OF GENGHIS KHAN

Deze meeslepende film vertelt het levensverhaal van Temujin, de Mongoolse veroveraar die de stammen in zijn land verenigde en de geschiedenis in zou gaan als Genghis Khan.

Het verhaal begint met drie jeugdvrienden die een echte broederband met elkaar hebben. Een van hen kiest voor de spiritualiteit en groeit uit tot een invloedrijk sjamaan. De andere twee volgen het oorlogspad en worden door de bevolking al snel erkend als leiders.

Maar slechts een van de vrienden is door de Eeuwige Blauwe Hemel uitverkoren om de ultieme heerser van de steppe te worden. De weg naar die bestemming is echter geplaveid met rampspoed. Zo maakt Temujins liefde voor een vrouw hem uiteindelijk meedogenloos, drijft zijn respect voor de wet hem tot broedermoord en leidt zijn hang naar vrede juist tot bloedige oorlogen.

By the Will of Genghis Khan is een groots historisch epos vol indrukwekkende massascènes, schitterende kostuums en adembenemende landschappen.

Met Alexey Egorov, Eduard Ondar, Cary-Hiroyuki Tagawa e.a.


Regio 2
Ned Ondertiteld
Aktie/Avontuur
122 min
Vanaf 16 jaar


Bieden exclusief verzendkosten
Ophalen mogelijk in Haarlem
Verzendkosten NL € 3,00


Kijk bij mijn advertenties voor meer AKTIE & AVONTUUR DVD's, en vele, vele andere DVD Films & Series, meer dan 1000 titels! 


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.