Duizend-en-één reden op terug te gaan - Frank van Rijn

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 16x bekeken
  • Datum geplaatst 2 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback, uitgave 1996, 192 blz. met kleuren- en zwart-wit foto's. Gesigneerd. Boek is in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [360]

Frank van Rijn vergde tijdens zijn 26.OOO km lange tocht het uiterste van zichzelf en van zijn fiets. Hij doorstond de ijzige kou hoog in de Andes en de vochtige hitte in het Amazonegebied. Niet alleen over asfaltwegen reed hij, maar vaak ook zocht hij zijn weg door modder en stof. Met zijn improvisatie- en doorzettingsvermogen sloeg Van Rijn zich steeds weer door de moeilijkheden heen. Dit boek geeft een boeiend en vaak vermakelijk relaas van een tien maanden durende monstertocht door Venezuela, Colombia, Ecuador, Perú, Bolivia, Argentinië, Paraguay en Brazilië. Zoveel moois en interessants had Zuid-Amerika Van Rijn te bieden, dat hij op geen stukken na alles kon zien wat hij wilde en na afloop van de reis bleven er, naast de mooie herinneringen, duizend-en-één redenen om nog eens terug te keren naar dat overweldigende continent. Opvallend in dit reisboek is de meeslepende verteltrant van de schrijver, waardoor de lezer deze unieke tocht zelf meebeleeft. Hij krijgt daarbij een uitstek.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 5,75 euro bezorging thuis of 4,50 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.)

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.