Duiken bij Maleisië - Ferrari

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 40x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Grote paperback, uitgave 1998, 158 blz. In kleur. Hoekjes kaft licht 'gekneusd'; verder in goede staat. Verzendkosten (4,10 euro) zijn voor de koper. [591]

Vuurrode koralen, gigantische sponzen en een overvloed aan veelkleurige vissen in allerlei vormen en maten in transparante, en tropische wateren: de nog ongerepte zeegebieden van Maleisië zijn uniek dor de complexiteit en de schoonheid van het onderwaterleven. Door zijn schitterende foto's en zorgvuldig gedocumenteerde teksten, gedetailleerde praktische informatie en nauwkeurige tekeningen van de voornaamste duikplaatsen verschaft deze gids duikers alle benodigde kennis over de 26 mooiste duikplaatsen langs de kusten van Borneo. Het boek bevat tevens een vissengids met 117 afbeeldingen en biologische informatie, zodat duikers de belangrijkste vissen in de wateren van Maleisië gemakkelijk kunnen herkennen.

Verzendkosten bij meerdere boeken:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 4,10 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop, dan zijn de verzendkosten 5,75 euro (pakketpost). Max. 20 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm.

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.