MarktPlaza

Drone Xiro Xplorer RTF nieuw

131x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

 Radiografische Drone Xiro Xplorer RTF
Vlieg in de toekomst met deze Xiro xlporer


De Xiro Xplorer wordt compleet RTF (Ready To Fly) geleverd.
Propellers monteren, accu laden/installeren en opstijgen!
Met de Xplorer kan iedereen vliegen.

Voor €499 is de XIRO Xplorer al verkrijgbaar. De Xplorer is later nog te upgraden naar een Xplorer G of Xplorer V

MAKKELIJK TE VLIEGEN
Dankzij zijn Auto Start/Landing knop, geïntegreerde GPS
en Home knop is een Xiro Xplorer heel makkelijk te vliegen.

STERK EN MODULAIR
Het ontwerp maakt van een Xiro Xplorer een heel sterke
drone. Door de modulaire opbouw is een Xplorer simpel
uitbreidbaar.
Een Xiro Xplorer heeft een 48uurs service garantieplan.

Specificaties
- Afmeting diagonaal: 350mm
- Gewicht incl. accu: 995gram
- Precisie verticaal hooveren (GPS Mode): +- 0.5 meter
- Precisie horizontaal hooveren (GPS Mode): +- 1.5 meter
- Maximale snelheid: 15 m/s
- Maximale stijgsnelheid: 6 m/s
- Maximale daalsnelheid: 2.5 m/s
- Maximale hellingshoek: 35 graden
- Maximale draaisnelheid: 200 graden/s
- Accu: 3S 11.1V 5200mAh


Levering:
• Xplorer RTF vliegklaar
• Bi-directionele 5.8 GHz zenderset
• Accupakket 5200mAh Smart Flight
• Intelligente lader voor het Smart Flight accu
• Intelligente lader voor de afstandsbediening
• Voeding voor de lader
• 1 Set van 4 propellers
• 1 Reserveset van 4 propellers
• Meertalige handleidingen



ZENDERSET - BI-DIRECTIONEEL 5.8 GHZ DRAADLOZE TECHNIEK
De geavanceerde bi-directionele 5.8 GHz techniek garandeert een extreem betrouwbare verbinding tussen de zenderset en de Xplorer.
Je laadt de zenderset met een micro USB kabel waarna je hem 3 uur kunt gebruiken. Het vliegbereik is gelimiteerd op 500 meter.
Smart Flight Accu
Het high performance 5200mAh LiPo Smart Flight accupakket biedt een maximale vliegtijd van 25 minuten. Simpel installeren, schuif het Smart Flight accupakket op zijn plek en je bent klaar om op te stijgen. Er hoeven geen extra verbindingen te worden gemaakt. Een simpele druk op de knop laat je zien wat de rest capaciteit van het Smart Flight accupakket is. Voor een zorgeloos gebruik beschikt het Smart accupakket over een overlaad- en ontlaadbeveiliging
ook het maximale amperage wordt gecontroleerd, dit verhoogt de veiligheid voor zowel accupakket als Xplorer. De balanceer laadfunctie zorgt voor veilig laden en een langere levensduur van het accupakket. De compacte behuizing beschermt de accu effectief tegen mogelijke schade bij een eventuele crash.
Slimme acculader
De Xplorer wordt geleverd met een volautomatisch intelligente acculader. Plaats de Smart Flight batterij in de docking station en het laadprocess start volledig automatisch. De Smart Flight batterij zal in ongeveer 90 minuten opgeladen worden, de radiobesturing in ongeveer 120 minuten. De lader kan aangesloten worden op elk stopcontact met een netstroom van 100 - 230V - 50Hz. De Intelligent batterijlader kan gelijkertijd zowel de Smart Flight batterij als de radiobesturing opladen.
Lichtgewicht en makkelijk draagbare zenderset
Het Ergonomisch gekromd design biedt veel comfort tijdens het vliegen. De gecentreerde draagbeugel zorgt voor een perfecte gewichtsbalans en helpt zo vermoeidheid tijdens het vliegen te minimaliseren. De geavanceerde bi-directionele 5.8 GHz techniek garandeert een extreem betrouwbare verbinding tussen de zenderset en de Xplorer. Je laadt de zenderset met een micro USB kabel waarna je hem 3 uur kunt gebruiken. Het vliegbereik is gelimiteerd op 500 meter.

Auto start/landing knop
Eén druk op de knop en het flight control systeem zorgt voor een perfecte take-off. Nog een druk op dezelfde knop zorgt voor een veilige landing.

Thuisknop
Druk op de ‘Return Home’ knop en de Xplorer keert terug naar de plaats waar hij is opgestegen. Return Home wordt automatisch geactiveerd als de Xplorer de verbinding met de zenderset kwijtraakt of als de staat van de accu kritisch laag is geworden. Als de afstand tussen het punt van opstijgen en de Xplorer meer dan 25 meter is en de vlieghoogte minder dan 20 meter, stijgt de drone naar 20 meter om eventuele obstakels te vermijden en vliegt daarna naar het opstijgpunt waar hij veilig land.

Vlieglevels
Je kunt een keuze maken uit 3 verschillende vlieglevels. Het beginnerslevel maakt het je makkelijk om vertrouwd te raken met de Xplorer. Hierbij worden: vliegsnelheid, afstand en hoogte gelimiteerd zodat het risico om de controle over je Xplorer te verliezen ook kleiner wordt. In de andere levels worden de snelheid, afstand en hoogte steeds groter.

Vibratie waarschuwingen
Het is niet nodig om de zendergegevens tijdens het vliegen constant te controleren. Als je aandacht nodig is zal de zenderset gaan trillen. Bijvoorbeeld als de spanning van je vliegaccu kritisch wordt.

4 Vlieg modes
Je kunt kiezen uit 4 vlieg modes. Standaard staat de zenderset in Mode 2 (gas links). Maar je kunt de zenderset heel simpel programmeren voor gebruik met één van de andere Modes (Mode 1, Mode 3 en Mode 4).

IOC - INTELLIGENTE ORIENTATIE CONTROLE ( Headless)
De Xplorer beschikt over een inschakelbare Intelligente Orientatie Controle (IOC) mode. Normaal gesproken vlieg je bij een voorwaartse beweging van een Multirotor achter de neus van het toestel aan.
Bij gebruik van de Intelligente Orientatie Controle (IOC), negeert de Xplorer zijn neus- oriëntatie en gebruikt het home punt als referentie. Druk de controle stick voorwaarts en de Xplorer vliegt weg van het home punt. Druk de controle stick achterwaarts en de Xplorer vliegt terug naar het home punt.
Deze high-end voorziening is standaard op alle Xplorer modellen aanwezig.

SMART LED INDICATIE
Ingebouwde LED’s verstrekken informatie over de toestand van de zenderaccu, GPS ontvangst, verbinding met het toestel en de WiFi verbinding.