MarktPlaza

Driade stoel Soft egg PHILIPPE STARCK - 2 stuks (WP354e)

187x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Driade stoel Soft egg PHILIPPE STARCK - 2 stuks (WP354e)

.

.

Driade stoel Soft egg PHILIPPE STARCK - 2 stuks (WP354e). Twee mooie stoelen SOFT EGG door PHILIPPE STARCK. Super comfortabele stoelen in mooi ivoor wit. Philippe Starck ontwierp deze kuipstoel vanuit het idee dat een eivorm optimale ondersteuning biedt aan rug en armen in één vloeiende beweging. De Soft Egg is gemaakt uit polypropyleen waardoor het geschikt is voor binnen- als buitengebruik. De stoel is stapelbaar. Deze stoelen hebben buiten gestaan (alleen in voorjaar en zomer). Een van de stoelen is met het omwaaien gescheurd geraakt. Je ziet het enigszins, maar is niet storend of opvallend.  Dit is ong. 4 cm in de rugleuning. Verder zijn de stoelen in goede staat. Nog even schoonmaken en dan weer helemaal perfect.
Vraagprijs is voor beide stoelen samen. Kan weg; hoeft zeker niet! Graag bieden vanaf vraagprijs via marktplaats. Wordt als pakket aangeboden van 2. Winkelprijs voor deze stoelen zijn 177 euro per stuk!

.
Fabrikant: Driade
Ontwerper: Philippe Starck
Product: Soft Egg Chair
Afmetingen: Br. 61 cm x Diepte 58 cm x H 44 / 74 cm
Kleur: ivoor wit
.

.

Verzenden of afhaal
Prijs is exclusief verzendkosten (pakketpost via PostNL 13,00 euro (= wegens afmetingen valt dit buiten standaard basispakket en is dit een hogere verzendklasse: 10 tot 23 kg)
Of afhalen op afspraak in Rotterdam-Nesselande.
.
.
Werkwijze bij verkoop
Kleding en stoffen worden schoon gewassen en gestreken, alvorens deze verstuurd worden. Komt uit rookvrij huis! Bij een verzending worden de items netjes verpakt in plastic alvorens deze in stevige (bubbels) envelop of doos (met schuimkorrels) worden verpakt. Verzendkosten zijn voor koper. Helaas wordt op biedingen/ emailverzoeken/combinatie-verzoeken onder de (totale) vraagprijs niet ingegaan. Dank voor uw begrip!